Wat zijn groentehapjes?

groentehapjes

Groentehapjes zijn hapjes die geschikt zijn voor baby’s die nog niet in het bezit zijn van melktandjes. Door middel van groentehapjes krijgt jouw kind gezonde voeding binnen zonder er op hoeven te kauwen. De groentehapjes worden namelijk gemaakt uit natuurlijke groente die helemaal worden fijngemalen. Zo krijgt jouw baby de benodigde vitamines binnen zonder er tanden voor nodig te hebben. In plaats van appelmoes voer je jouw kind nu broccolimoes of wortelmoes.

 

Hoe bestel je groentehapjes?

Het gebruik van groentehapjes is enorm eenvoudig. Via verscheidene websites of winkels is het mogelijk om een speciaal pakket te bestellen waarin verschillende groentehapjes zitten. Kies zelf hoeveel hapjes je per dag, week of maand voor jouw baby wil hebben. Vervolgens kan je ook aangeven welke hapjes je graag in het pakket ziet verschijnen. Heeft je kind bijvoorbeeld een allergie voor een specifieke groente? Geef dit aan bij een van de medewerkers, zo zorgen zij ervoor dat de desbetreffende groente niet in het pakket verwerkt wordt. Vervolgens worden de hapjes bij jouw in de stoep bezorgd en kan je de komende dagen of weken met de voeding van je baby vooruit. Merk je dat sommige hapjes niet bij jouw koter in de smaak vallen? Geef dit aan en je zult de volgende keer andere groentehapjes in het pakket ontvangen!

 

Wat voor groentehapjes zijn er beschikbaar?

Zoals eerder gezegd zijn er allerlei groentehapjes beschikbaar. Bijna elke groente zit wel in een van de hapjes verwerkt. Om jouw kind aan de smaak van groente te laten wennen worden de verschillende groentes vaak gecombineerd. Zo zal jouw baby nooit een heel potje gevuld met fijngemalen broccoli voorgeschoteld krijgen. Vaak wordt het met andere groentes samengesteld om de smaak iets te neutraliseren. Uit ervaring is gebleken dat groentes als wortel en bloemkool het meest geliefd zijn bij de kinderen. Vandaar dat je deze gezonde groentes regelmatig op de groentehapjes zult zien staan. Welke groentes je ook kiest, met een groentehapje zit je altijd goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *