Barber in Rotterdam

barber Rotterdam

Ben jij op zoek naar een geheel nieuwe ervaring als het op haar knippen en kapsalons gaat? Als stijlbewuste man ben je het doorgaans al wel gewend om naar een echte herenkapper te gaan om jouw lokken in bedwang te houden, maar nog een stapje verder gaat de traditionele barber in Rotterdam.

Klassieke kapsels en kniptechnieken

Bij een barber in Rotterdam wordt je haar niet zo zeer geknipt, er wordt een beleving omheen gecreëerd. Terwijl jij met een lekker warme handdoek in je nek achterover hangt op een chique barberstoel, knipt en scheert de professionele barbier jouw hoofd- en gezichtshaar precies in model. Natuurlijk kan de barber in Rotterdam jouw huidige kapsel flink onderhouden, maar je kunt je ook laten inspireren door de omgeving en kiezen voor een prachtig klassiek kapsel.

Barber shops zijn een pure beleving

Behalve dat de barbiers in de barbershop in Rotterdam extreem vakkundig zijn en veel ervaring hebben met verschillende haartypes en haarstijlen, zal je ook zien dat de inrichting totaal anders is dan je gewend bent. Een bezoekje aan de barber in Rotterdam zal voelen als een soort tijdreis, naar een jaren vijftig of zestig stijl, maar met kapsels die nog steeds actueel zijn. Op die manier voelt een knipbeurt niet meer als een noodzakelijk kwaad, maar wordt het echt een beleving.

Gezellig samenkomen bij de barber in Rotterdam

Een bezoekje aan de barber in Rotterdam zal dan ook meer voelen als een bezoek aan je stamkroeg. Dames zal je er niet gauw vinden, maar je ontmoet er juist gelijkgestemde mannen en kunt even ouderwets luid babbelen over echte mannenonderwerpen. Ook wanneer je even niet op de spreekwoordelijke praatstoel wil zitten, is er bij de barber in Rotterdam natuurlijk gewoon ruimte om rustig de krant te lezen en te genieten van een heerlijke bak koffie terwijl jouw haar vakkundig onder handen wordt genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *