Lakverzegeling Breda

Auto

Een lakverzegeling is een behandeling die een beschermde laag aanbrengt over je autolak. Een keramische coating is aangebracht die als extra beschermlaag dient. Zo is het lak veel beter beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf. De lak blijft een aantal jaren op de auto zitten. Met een lakverzegeling is de lak van je auto ongeveer vijf jaar lang extra beschermd.

 

Beschadigingen van je lak

De lak van je auto heeft nogal wat te verduren. Tijdens het rijden van de auto komt er vuil op de auto. Niet alleen modder, maar ook hardnekkige vliegen. Soms is dit na een periode lastig weg te wassen. Als je stevig je auto schoon maakt of laat maken kan dit zelfs de auto beschadigen. Niet alleen modder en vuil komt op je auto tijdens het rijden. In verschillende weersinvloeden zul je andere soorten beschadigingen kunnen krijgen. Met droog weer kunnen steentjes los op de weg liggen. Daardoor zal steenslag tegen de auto aankomen. Dit kan voor flinke beschadigingen zorgen. Richting de winter heeft de lak van je auto zeker ook wat te verduren. Zo wordt zout gestrooid wat in je lak kan bijten. Al deze invloeden van buitenaf hebben invloed op de kwaliteit van je lak.

 

Lakverzegeling voor je auto

De lak van je auto kun je beschermen tegen al deze invloeden. Zo hebben de weersinvloeden, strooizout en zelf steenslag minder effect op de lak van je auto. Door de speciale coating hecht het vuil ook minder snel op de auto. Dit komt doordat het oppervlak door de beschermlaag glad is gemaakt. Insecten zullen hierdoor ook minder goed op de auto hechten.

Het grootste voordeel van lakverzegeling is de beschermende laag die de lakverzegeling geeft. Door de extra laag is je auto vijf jaar lang extra beschermd. Daarnaast geeft de lakverzegeling je auto extra glans. In de loop van de jaren verliest een auto kleur en glans. Door een extra laag aan te brengen met lakverzegeling geef je weer een diepere kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *